Runkokatsastukset kevät 2022

Kevättalkoot
la 23. – su 24. 4. Jollakuurin kunnostustalkoot

Veneiden vesillelasku 2022

pe 6.5. klo 15.00- köliveneiden (yli 7 ton) yhteislasku (mastoja ei laiteta)
la 7.5. klo 8.00- köliveneiden yhteislasku + mastojen laittoa
la 14.5. klo 8.00- köliveneiden yhteislasku

Juniorit

Tule tutustumaan purjehdukseen ja veneilyyn sekä meille arvokkaisiin elementteihin veteen ja tuuleen. Pyrkimyksemme on, että jokaisella halukkaalla on mahdollisuus tutustua lajiin.

Kilpailut

Tervetuloa purjehduskilpailujen maailmaan. Tulkaa kokeilemaan kilpailuun osallistumista erilaisilla joukkueilla, se tuo aina palkinnon koko venekunnalle.

Paviljonki

Haminan Pursiseuran paviljongin juhlatila on kesäjuhlien ykköspaikka!

Jäsenrekisterimme on Suulissa

Haminan Pursiseura käyttää jäsen- jAa venerekisterinä Suomen purjehdus ja veneilyn rekisteriä Suulia. Suulissa jäsenillä on mahdollisuus nähdä ja rajoitetusti myös päivittää omia ja veneensä tietoja. Suuliin kirjautumissivun osoite on: https://suuli.spv.fi. Käyttäjätunnus on liiton jäsennumero. Salasanan saat Suuliin merkittyyn sähköpostiisi pyytämällä sen kirjautumissivulta kohdasta Unohtuiko salasana. Jos epäilet, että oma sähköpostiosoitteesi ei ole ajan tasalla tai puuttuu rekisteristä, se kannattaa päivittää pikimmiten. Sähköpostiosoitteen saat päivitettyä Suuliin ja jäsennumeron kysyttyä lähettämällä viestin osoitteeseen hpstalous (at) gmail.com.