Juniorit

Seuramme junioritoimintaa kehitetään voimakkaasti. Tahtotilamme on saada nuoria tutustumaan purjehdukseen ja veneilyyn sekä meille arvokkaisiin elementteihin veteen ja tuuleen. Pyrkimyksemme on, että jokaisella halukkaalla on mahdollisuus tutustua lajiin. Korostamme matalan kynnyksen osallistumista harrastukseen. 

Haminan Pursiseura on junioritoiminnan osalta yksi SPV:n (Suomen Purjehdus ja Veneily ry) itäisen alueen aktiivisia pursiseuroja. Haminan Pursiseuralla on koulutetut ohjaajat ja Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n ohjeistuksen mukaista purjehduksen opetusta. Seuramme junioreita on totuttu näkemään alueellisen ja kansallisen tason ranking-kilpailuissa sekä myös kansainvälisissä edustustehtävissä. 

Valmennusta seurassamme järjestetään:

7 kpl  optimistijolla
2 kpl Zoom Jolla
3 kpl Laser standard sekä 2 kpl junioreille soveltuva Laser 4,7
1 kpl Still 380 kaksin purjehdittava jolla
Tukiveneinä ja valmentajien käytössä RIB ja Pulpettivene

KESÄN 2024 KURSSIT

 

LASTEN PURJEHDUSKOULU – KESÄN HAUSKIN HARRASTUS

Lasten purjehduskoulussa taitoja opetetaan turvallisessa ympäristössä koulutettujen ohjaajien opastuksella.

 

Lasten purjehduskoulu on Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n jäsenseurojen konsepti, jonka tavoitteena on järjestää korkealaatuista purjehduksen alkeisopetusta ympäri Suomen. Seurat järjestävät Lasten purjehduskoulun alkeiskursseja tai alkeistason viikkoharjoituksia.

 

Purjehduskouluun mukaan ilmoittautuessa ei tarvitse olla aiempaa purjehdus- tai veneilykokemusta. Alkuun tutuksi tulevat vesillä liikkuminen,  ohjaaminen sekä erilaisten käännösten tekeminen. Lasten purjehduskoulussa opit tarvittavat taidot, jotta harrastus voi jatkua seuran viikkoharjoituksiin.

 

Haminan Pursiseuran kesän 2024 Lasten Purjehduskoulun hinta on 70€, maksuun sisältyy seuran juniorijäsenyys, sekä mahdollisuus osallistua loppukauden harjoituksiin.

 

Tästä ilmoittautumislomakkeeseen

Kyselyt kurssista osoitteeseen: antonpohjola22 (at) gmail.com

KESÄ 2024 HARJOITUKSET

Harjoitukset järjestetään aloittelijoille sekä edistyneemmille. 

 21.5. – 13.08.  Tiistaisin kello 17.00-20.00

Harjoitukset tapahtuvat Haminassa Tervasaaressa, tukikohdassamme Pikku Vuohisaaressa. Harjoituksiin ovat tervetulleita kaikki jollapurjehduksesta kiinnostuneet 7-14 vuotiaat uimataitoiset lapset. Veneilyliivejä löytyy harrastajille seuraltamme.

Tuulen ollessa yli 5 m/s rajoittaa se aloittelevien purjehtijoiden osalta purjehtimaan lähtemistä. Kokeneiden osalta tuuliraja: 8 m/s.

Tervetuloa harrastamaan!