Juniorit

Seuramme junioritoimintaa kehitetään voimakkaasti. Tahtotilamme on saada nuoria tutustumaan purjehdukseen ja veneilyyn sekä meille arvokkaisiin elementteihin veteen ja tuuleen. Pyrkimyksemme on, että jokaisella halukkaalla on mahdollisuus tutustua lajiin. Kesät 2021 ja 2022 korostamme matalan kynnyksen osallistumista harrastukseen. 

Haminan Pursiseura on junioritoiminnan osalta yksi SPV:n (Suomen Purjehdus ja Veneily ry) itäisen alueen aktiivisia pursiseuroja. Haminan Pursiseuralla on koulutetut ohjaajat ja Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n ohjeistuksen mukaista purjehduksen opetusta. Seuramme junioreita on totuttu näkemään alueellisen ja kansallisen tason ranking-kilpailuissa sekä myös kansainvälisissä edustustehtävissä. 

Valmennusta seurassamme järjestetään:

7 kpl  optimistijolla
2 kpl Zoom Jolla
3 kpl Laser standard sekä 2 kpl junioreille soveltuva Laser 4,7
1 kpl Still 380 kaksin purjehdittava jolla
Tukiveneinä ja valmentajien käytössä RIB ja Pulpettivene

KESÄ 2021 HARJOITUKSET JA KURSSIT

Harjoitukset järjestetään aloittelijoille sekä edistyneemmille. 

 02.06-31.08.  Tiistaisin kello 17.00-18.30

Harjoitukset tapahtuvat Haminassa Tervasaaressa, tukikohdassamme Pikku Vuohisaaressa. Harjoituksiin ovat tervetulleita kaikki jollapurjehduksesta kiinnostuneet 7-14 vuotiaat uimataitoiset lapset. Veneilyliivejä löytyy harrastajille seuraltamme.

Tuulen ollessa yli 5 m/s rajoittaa se aloittelevien purjehtijoiden osalta purjehtimaan lähtemistä. Kokeneiden osalta tuuliraja: 8 m/s.

Aloittelijoille soveltuva lasten purjehduskoulu 7.-10.6.2021 klo 17.00-19.30 Tervasaaressa.  Purjehduskoulu on suunnattu 7-14-vuotiaille uimataitoisille lapsille. Kurssimaksu 45 €. Ilmoittautumiset osoitteeseen antonpohjola22 (at) gmail.com tai alla olevasta linkistä.

https://forms.gle/A9unhgwE7Ft1wnvk7

Tervetuloa harrastamaan !